Силви Кирилов: Живеем във време разделно, време е да върнем здравия разум

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Живеем в изключително динамично време. Живеем във време разделно. В обществото липсва доверие в институциите и в политическата система. Има усещане за липса на справедливост. Няма единство в обществото", заяви председателстващият заседанието Силви Кирилов от ИТН.

"Често противоречията са антагонистични. Логичният въпрос е какво трябва да направим. Аз мисля, че всеки един от нас – лично или като политическа партия, е необходимо да анализира и осъзнае собствените си пропуски, да загърби личния си и частно политически интерес в името на решаването на най-важните икономически, вътрешно и външно политически предизвикателства. Необходимо е създаване на стабилна, предвидима и устойчива среда за развитие на бизнеса", заяви във встъпителното си изказване председателстващият заседанието Силви Кирилов от "Има такъв народ".

По думите му най-логичният въпрос е "какво можем да направим". Всяка политическа партия според него трябва да анализира своите пропуски.

"Необходимо е създаване на стабилна, предвидима и устойчива среда за развитие на бизнеса. За спокойно ежедневие на българския гражданин. Да вижда, че има възмездие за тези, които пристъпват закона".

От разединението страда държавността, допълни Кирилов.

Народът ни постави изключително важни и съдбовни задачи за решение и ние трябва да оправдаем доверието. Време е да върнем здравия разум, завърши Кирилов.

"Ще продължа да настоявам, че прозрачността в действията на политическите сили и спазването на дадените обещания, политическата коректност ще възвърнат доверието в държавността. Народът ни постави изключително важни и съдбовни задачи за разрешение. И ние трябва да оправдаем доверието…Аз лично ще го направя. Време е да върнем здравия разум!", подчерта Кирилов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад