ИТН: Проблемите си имат решения, които може да изпълни експертно правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Всички проблеми в държавата имат решения, които може да изпълни едно експертно правителство, което не е доминирано от тази или онази партия, а е доминирано единствено от експертизата и професионализма. Това заяви Тошко Йорданов от ПГ на "Има такъв народ" в декларацията с приоритетите на партията на старта на новия политически сезон.

"Никой не може да бъде едноличен спасител и обединител и да решава дневния ред на обществото. Никой няма политическата тежест, нито има право да поставя ултиматуми на когото и да е било за каквото и да е било. Да, има партии с повече депутати от останалите, но никой няма необходимите 121 гласа, за да поставя дневния ред и условия на другите партии. Никой! Всяка една от партиите в 50-ия парламент има толкова тежест, колкото другите партии.

Всички проблеми си имат решения, които би могло да изпълни експертно правителство, което не е доминирано от тази или онази партия, а е доминирано единствено от експертизата и професионализма. Разбира се, здравият разум говори, че трябва да има една интелигентна и непримирима опозиция, която да държи на земята всеки властимащ. Опозиция, която да посочва конкретните проблеми и да изисква тяхното отстраняване, а не да говори празни приказки и да се прави само на коректив. Тоест, всяка една партия тук, която има здрав разум, ще изпълни своите задължения. Време е да върнем здравия разум в политиката и в управлението на държавата. Току що положихме клетва, време е да я изпълним", призова Тошко Йорданов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад