Необичайно топло и в последния ден от работната седмица

05:58, 29.03.2024

Минималните температури ще са между 4° и 11°, в София – около 5°, а максималните - между 21° и 26°, в София – около 21°.

Ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - умерен западен вятър.

И по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максималните температури ще бъдат между 21° и 24°. Температурата на морската вода е 9° - 10°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, следобед с незначителна висока облачност. Ще духа умерен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 9°.

През почивните дни и в началото на следващата седмица времето ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока и средна облачност. Вятърът ще е слаб от юг. Температурите ще се повишат още и в понеделник минималните ще са между 8° и 13°, а максималните - между 25° и 30°.

Във вторник вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и от запад на изток на места ще превали краткотраен дъжд, следобед - придружен от гръмотевици. Дневните температури ще се понижат с 3 - 4 градуса.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад