Династията на Борджиите 3

Династията на Борджиите 3
В предаването
Всички епизоди

Династията на Борджиите 3

3 сезон, 7 епизод

Чезаре влиза в Милано с френската армия. Лудовико Сфорца е избягал, а Папата го иска жив в Рим. Лудовико чака помощ и пристига със сина на Катерина Сфорца - Бенито, на уговорена среща, която се оказва капан.

И двамата Сфорца са убити от Чезаре. Родриго Борджия все повече губи контрол над властта. Синът му Чезаре действа бързо, смело и решително, без да го уведомява за намеренията си, с внимателно претегляне на сведенията от Макиавели.

Джулия Фарнезе представя новия си млад интимен партньор. Междувременно Микелето също си намира нов любовник, който се оказва "по-опасен от Дявола, вдъхновил гения на Леонардо да Винчи", както сам се представя.

В Неапол Лукреция играе шах с принц Рафаел, като вероятен наследник на трона, който заявява, че също не би допусал сина й в семейството им.

Следващият претендент за властта е неговият странен полубрат Фредерико, който изведнъж се оказва отровен, но оцелява. И понеже Папата е този, който одобрява и ръкополага всички корони, затова Фредерико ще бъде новият крал на Неапол. Лукреция изглежда доволна, но още никой не знае каква роля играе той във войните за Рим...

*zr

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад