Династията на Борджиите 3

Династията на Борджиите 3
В предаването
Всички епизоди

Династията на Борджиите 3

3 сезон, 10 епизод

Чезаре Борджия атакува Форли с две армии - папската и френската, които го приветстват като техен водач, с мощта на Цезар. Крепостните стени на Катерина Сфорца са най-дебелите и трудно ще паднат. Но има таен подземен тунел близо до един от входовете. За него знае Микелето, който все пак е родом от Форли и се появява при Чезаре, за да му помогне за последен път. Всички снаряди са изстреляни към мястото, изброено с крачки по картата.

И докато Катерина и войската й се надсмиват над неточните снаряди на врага, замъкът Форли рухва, защото основите му пропадат. Чезаре Борджия е победител. Пленява Катерина, за да я отведе в Рим - в клетка, като "тигрица".

Родриго Борджия е доволен и се замисля за бъдещето. Той очертава правото на наследственост на короната от първородния син, като "най-доброто за една империя" - "ако не стане днес, ще стане утре..."

Лукреция се раздвоява между любовта си към Чезаре и предаността към съпруга си Алфонсо, когото също обича. Сломен от връзката между брат и сестра от фамилия Борджия, Алфоносо се пропива и продължава да предизвиква Чезаре, който вече предвижда Лукреция да стане регент на Неапол - без съпруг.

Чезаре замисля да отстрани Алфонсо, с помощта на охранителя на Катерина - Риуфи, който сега може да служи на него, ако докаже верността си. Събитията изпреварват плановете.

Чезаре и Алфонсо отново влизат в дуел със смъртоносен изход. Лукреция страда и довършва трагедията както се очаква от една истинска Борджия.

Александър VІ се надява да напише историята, от която ще започне бъдещето...

Златна Романова

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад