Галин Стоев, Иван Бърнев и Група “МОЛЕЦ” с разтърсващи послания от сцената на He`s The MAN 2023

Над 200 души имаха уникалната възможност да чуят истините за миналото, настоящето и бъдещето

13:50, 29.11.2023
Галин Стоев, Иван Бърнев и Група “МОЛЕЦ” с разтърсващи послания от сцената на He`s The MAN 2023

Изпълнена със смисъл и докосващи слова вечер беляза финала на петото издание He`s The MAN 2023 на dir.bg - селекцията от значими за съвремието, забележителни мъже на България, което се проведе във Военния клуб в София. Тази година изданието е под мотото "Мъже с кауза", за да бъде обърнато внимание на делата на няколко забележителни мъже в съвременния свят.

Водещият на събитието - небезизвестният журналист Георги Тошев проведе незабравими интервюта с "горящия човек" - актьорът Иван Бърнев, музикалната сензация Крис и Юли от група "Молец", брилянтният режисьор, който предизвика фурор с представлението си "Хага" - Галин Стоев. До тях застана и един от ярките примери в бизнеса - генералният мениджър на "Филип Морис България" - Демиан Пинтос.

Над 200 присъстващи слушаха с притаен дъх историите на четиримата избрани, след което шумно аплодираха.

"Със сигурност сте се питали кое е онова, което придава смисъл на живота - добротата, децата ни, личният успех, кариерата, любовта, смелостта... Можем да изброяваме още и още, защото смисълът е човекът, а той е като лабиринт от въпроси, съмнения, но и кураж. И докато се пита, той има смисъл и кауза - да се създава, изгражда като все по-добър човек, и така да помага на останалите…”

С тези думи Георги Тошев се обърна към залата, за да открие събитието. Той насочи вниманието към останалите участници в тазгодишната селекция - драматурга, поет и писател Стефан Цанев, режисьора продуцент и сценарист Стефан Командарев, съоснователя и управител на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ в София Андрей Марков, известния психиатър, богослов и политически анализатор д-р Николай Михайлов, които се включиха в онлайн представянето с видео разговори и интервюта.

Първи на сцената излезе Иван Бърнев и разкри своята кауза като актьор:

"Мен ме занимава малкият човек и в повечето случаи нещата, за които ме канят, е за този тип роли - обикновени на пръв поглед персонажи, които можеш да въздигнеш", добави той.

След него пред Георги Тошев застанаха и "момчетата, които завладяха българската сцена не със скандал, а с вяра и смиреност" - Кристиян Макаров и Юлиан Славчев от група "Молец".

Кристиян Макаров сподели, че си обяснява успеха на дуета най-вече с вярата освен в себе си, но на първо място в Бог.

"Наистина вярвам, че това, което се случва, не е само заради собствените ни усилия. Винаги сме се радвали на качественото изкуство. Мисля, че успехът е и защото вярвам не само в Бог, но и в семейство, приятели и във всичко, предхождащо този успех".

Юлиан Славчев се пошегува и че времето, в което творят, е от значение, защото "ако бяхме родени преди 50-60 години, нямаше да сме нищо повече от кръчмарска група".

"Ние сме хванали определена ниша, която за нас е приятна и присъща", каза Крис. А според Юли българската публика е била жадна за това "да хване един текст и да започне да го разнищва и постоянно да намира нещо ново".

След тях присъстващите застинаха пред безкомпромисните истини на режисьора и директор на Националния театър в Тулуза - Галин Стоев.

"Желанието за свобода винаги е било много силно у мен, но не съм могъл да го артикулирам, за да стане разбираемо за другите хора", добави режисьорът.

След това дойде ред и на Демиан Пинтос - генерален мениджър на "Филип Морис България". Водещият го представи като "екипен играч, който обича силните отбори с цел и визия, който знае как да промени картинката".

За настроението на гостите се погрижиха от "Михаил Йосифов Бенд" - Васил Спасов на пианото, Димитър Карамфилов - контрабас, Атанас Попов - барабани.

Михаил Йосифов сподели пред Георги Тошев, че тяхната кауза е "доброто настроение на цялата държава и на целия свят".

***

Както всяка година, и през 2023 година dir.bg насочва погледите на своите близо 2 милиона читатели към добрите примери в българското общество. Това е каузата на целия екип, посветил времето си в търсенето на най-подходящите лица от публичния живот.

He`s The MAN! се провежда за пета поредна година след старта си през 2019-а. В първото издание на поредицата от срещи под мотото "Ум, дух и тяло" се включиха д-р Станимир Сираков, Светослав Иванов, Юлиян Вергов, Ники Станоев, Филип Захариев, Станислав Трифонов-Насимо, Стойчо Младенов, Teoдосий Теодосиев, Денислав Коджабашев и Иво Христов.

През 2020 година, въпреки световната здравна криза, Dir.bg продължи традицията със серията "Време за мъже", в която влязоха проф. Иво Петров, Графа, Михаил Билалов, Лазар Ангелов и Велизар Величков.

През 2021 година He`s The MAN! събра на тайна галавечеря Лазар Радков, Пламен Русев, Христо Мутафчиев и Стефан Вълдобрев в селекцията "В обувките на успеха!".

През 2022 година He` The MAN представи правилата на успеха на проф. Мартин Вечев, проф. Атанас Щерев, Найден Тодоров, Георги Господинов, Малин Кръстев и Димитър Бербатов.

Ежегодното специално събитие He`s The MAN! може да следите и на платформата тук>>>

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад