Очакват ни много слънчеви часове, с повече вятър в Източна България

08:00, 27.07.2024
Очакват ни много слънчеви часове, с повече вятър в Източна България

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над Източна България ще се развива купеста облачност, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб, в Източна България умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в София - около 30°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, но валежи не се очакват. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 28° - 30°. Температурата на морската вода е 28° - 29°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток, по високите части от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 25°, на 2000 метра - около 18°.

И в неделя, и в понеделник ще бъде слънчево, с температури между 33° и 38°. През нощта срещу вторник и във вторник на места, главно в Централна Северна и в Източна България ще превали и прегърми, а температурите в повечето райони ще се понижат значително. В сряда обаче, отново ще бъде слънчево.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад