Слънчево време днес

06:10, 27.02.2024

Минималните температури ще са между 2° и 8°, в София - около 5°, а максималните - между 9° и 19°, в София - около 16°.

Над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. Преди обяд в низините и котловините ще се образува ниска слоеста облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток.

По Черноморието облачността ще е значителна, след обяд временно ще се разкъса. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 9° и 12°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 - около 4°.

До края на седмицата ще се задържи топло за периода, въпреки слабото понижение на дневните температури през първите дни на март. Вятърът ще бъде от изток, предимно слаб. Облачността ще бъде значителна, но висока и средна. В по-голямата част от страната и през повечето дни ще остане без съществени валежи.

В низините в нощните часове ще се образува и ниска облачност или мъгла, които ще се задържат до обяд. В четвъртък и петък на места, главно в западната половина от страната, ще превали слаб дъжд, в планините над 1800-2000 метра - слаб сняг.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад