Топло за сезона и в сряда

06:10, 09.10.2024

Ще има временни увеличения на облачността и на отделни места, главно в Западна България, ще превали. В сутрешните часове на места по северното крайбрежие ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа умерен вятър от югозапад, който след обяд временно ще се ориентира от запад-северозапад.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 12°, в София – около 8°, на морския бряг - от 14° до 18°, а максималните - между 22° и 28°, в София – около 22°, по Черноморието, където ще духа умерен югоизточен вятър, от 21° до 24°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

И планините ще има локални превалявания, главно в масивите в Западна България. Ще духа силен вятър от югозапад, който след обяд ще започне да се ориентира от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.

В четвъртък и петък ще остане топло за сезона, а в по-голямата част от страната и предимно слънчево, но през втория ден на места в Западна и Централна България ще превали.

През почивните дни температурите ще се понижават. Ще има променлива облачност, по-значителна в събота, когато в южните и източните райони от страната ще има и валежи.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад