Християнството предлага благодат

Християнството предлага благодат
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

„Заслужаваме гнева на Бог, а получаваме любов. Заслужаваме наказание, а получаваме прошка.” Специалният гост на предаването Филип Янси , християнски писател и журналист от САЩ разкрива своята философия . Ще разберете какво се случва с благовестието и защо неговото естество не е свързано с вина? Защо съвременният свят все по-трудно възприема Христос като убежище? Защо вярващите губят авторитет и влияние? Защо Църквите са се превърнали в нравствени организации и дали вместо да привличат хората ги отблъскват? Дали благодатта може да запълни бездната между християнската вяра и този свят? Ще се докоснете до откровенията в двете книги на Янси, втората от които съвсем отскоро е на книжния пазар – „Изумителна благодат” и „Чезнеща благодат”, от които ще разберем света от един неочакван ъгъл с много смирение, любов и откровеност.

За вярата, саможертвата и музиката, които са изпълнили със смисъл един живот. Очаквайте специалното участие на асириеца схиархимандрит Серафим от Грузия, който наскоро впечатли света с песнопение на арамейски език – езикът на Спасителя. Научете повече за необикновената съдба на един 38- годишен духовник, известен състезател по източни бойни изкуства, който изоставя спортната слава, за да се посвети на Бога.

Небесно сияние над българската земя – в навечерието на Неделя на Всички български светии ви разказваме за този църковен празник.

„Непочитането и изоставянето на родителя е грях” – разговор с пастор Николай Неделчев върху Петата Божия заповед.

Екипът на „Вяра и общество”

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад