"Вяра и общество" - 11 януари 2014

Вяра и общество - 11 януари 2014
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Свещеник Владко Тасков, който искаше отлагане на изборите за Неврокопска епархия, призна за агентурното си минало в първото издание на „Вяра и общество” за 2014 г.

В този брой ви предлагаме:

Разказ за чудотворната икона Св. Богородица Милостива от Лопушанския манастир, която предрича кръвопролития в българската история и плаче за хората, заслепени от безумието на взаимното избиване – през 1923 г. и Втората световна война.

Ще повторят ли изборите в Неврокопска епархия случая от Варна? Гости на Горан Благоев са доц. Дилян Николчев, свещеник Владко Тасков и със специално включване - Видинският митрополит Дометиан, управляващ Неврокопска епархия.

Според доц. Дилян Николчев БПЦ не се е отърсила от своите рефлекси от миналото, бившите сътрудници на ДС отново са се активизирали, след като последният главен прокурор на НРБ Мръчков, отговорен за възродителния процес и агент на ДС, подписва писма и изказва мнения за изборите.

„Утре ще има избори в Неврокопска епархия. Гарантирам, че ще бъдат прозрачни!”  - беше категоричен Видинският митрополит Дометиан. А свещеник Владко Тасков, един от протестиращите срещу утрешните избори, призна за агентурното си минало.

Даровете на влъхвите или подаръкът на един руски олигарх за Руската патриаршия.

Екипът на „Вяра и общество”

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад