Вяра и общество - 3 май 2014

Вяра и общество - 3 май 2014
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Искрена ли е Македонската архиепископия в отношението си към Българската патриаршия?! – тази събота във „Вяра и общество”

"В Македонския църковен елит антибългарските отношения са живи и това съм го изпитал на собствен гръб!” – първи коментар преди визитата на Македонския архиепископ Стефан в София. Вижте разговора на Горан Благоев с журналиста от БНР – Николай Кръстев, който споделя: ”Започнала е офанзива за решаването на Македонския въпрос и за признаване самостоятелността на Македонската църква. БПЦ трябва да е много предпазлива.”

Млади, ентусиазирани хора, които безвъзмездно са се наели да разпространяват словото Божие – първа среща в ефир с екипа на блог „Добротолюбие”.

"Съвременната политика се създава около личността на Христос”Александър Урумов по повод английското издание на книгата му „Иисус Христос – власт и политика”. „Иисус има мисия отвъд съвремието, във вечността. Той е генератор на власт."

Първите, които чуха вестта за Възкресението на Спасителя – в навечерието на Неделя на жените-мироносци.

Да живеем с любовта, която Христос ни завеща – монахиня Теодора от Кремиковския манастир „Св. Георги” – дни преди празника на Великомъченика-Победоносец.

Екипът на „Вяра и общество”

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад