С „Вяра и общество” и през лятото

С „Вяра и общество” и през лятото
В предаването
Всички броеве

Скъпи приятели,

От 11 юни до 10 септември, включително, „Вяра и общество” ще се излъчва по лятната схема на БНТ 1. През това време ще Ви предложим сборни повторения на различни разговори, дискусии и репортажи, излъчвани в предаването. Някои от тях са съобразени тематично с празници и годишнини от църковния календар през лятото.

Тези, които искат да ги следят чрез телевизионния екран, трябва да знаят обаче, че заради световните спортни събития срещите ни няма да бъдат съвсем регулярни. Първият брой от летните ни повторения ще се излъчи на 18 юни. През юли ще бъдем заедно всяка събота – от 2-ри до 30-ти включително, през август – само веднъж, в края на месеца, на 27-ми. Последните две повторения ще са съответно на 3 и 10 септември. За съдържанието и часа на излъчване на съответния брой своевременно ще Ви информираме на страницата ни в сайта на БНТ.

С благодарност, че продължавате да сте нашата вярна и критична, и възторжена аудитория – оставаме с Вас и през лятото, за да продължим нашето общуване с подготвените  сборни повторения на „Вяра и общество”. Разбира се, на страницата ни в сайта на БНТ и на нашия фейсбук-профил очакваме Вашите мнения и предложения с теми за новия ни сезон от есента.  

С пожелания за благословено, интересно и ползотворно лято:

Екипът на „Вяра и общество”

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад